Remiantis unian.net žurnalisto pateikta informacija, konfliktas įvyko po to, kai N. Šufryčinas ir radikalų partijos lyderis Olegas Liaškovas iš Aukščiausios Rados tribūnos apkaltino N. Šufryčiną kyšio, siekiančio 3 mln. (daugiau kaip 8 mln.) JAV dolerių, siūlymu.

O. Liaškovas teigė: „Nestoras Šufryčinas 2012 m. birželio mėnesį, kuomet užėmė Nacionalinės saugumo tarybos pavaduotojo pareigas, pasiūlė man 3 mln. JAV dolerių už tai, kad aš Lucko apylinkėje mesčiau iššūkį kitam deputatui Mykolui Rudkovskovui, su kuriuo jis susipyko dėl verslo reikalų.“

Po šių savo žodžių O. Liaškovas teigė, kad pasiūlymo atsisakė ir paprašė generalinio prokuroro „patikėti jo žodžiais dėl N. Šufryčino korupcijos ir priversti jį už tai teisėtai sumokėti“.

Po šių parlamentaro žodžių salėje kilo sąmyšis tarp N. Šufryčino ir Olego Liaškovo. N. Šufryčinas kaltino savo oponentą reguliai lankantis nuversto prezidento Viktoro Janukovičiaus administracijoje.

Šie N. Šufryčino žodžiai nejaukais įsiutino „Regionų“ partijos narį Igorį Mosyčiuką, kuris nusprendė N. Šufryčiną pamokyti kumščiu į veidą. Tuomet kilo sąmyšis tarp kitos partijos nario Dimitrijaus Linkomo ir jau minėto N. Šufryčino.

Konfliktą užfiksavo kameros.