Remiantis minėtosios Ukrainos srities gubernatoriaus turima informacija, regionas pasirūpinęs visa reikiama gynybine infrastruktūra ir pakankamu kiekiu šalies ginkluotojų pajėgų ir kitų specialiosios paskirties karių, žvalgybos ir saugumo specialistų.

A. Gordejevas tvirtina, kad kiekvieną dieną vyksta pasitarimai, kurių metu pareigūnai aptarinėja būdus, kaip didinti regiono gynybinį pajėgumą, reguliariai vykdomi kariniai mokymai.

Rusijos žiniasklaidoje pastaruoju metu pasirodė informacijos apie incidentą prie sienos su Krymu, esą vyko susišaudymas, tačiau ji nebuvo oficialiai patvirtinta.

Taip pat pasklido žinių apie, kaip įtariama, Ukrainos kariuomenės diversantų veiksmus aneksuoto Krymo pusiasalio teritorijoje. Ukrainos gynybos ministerija tokią informaciją pavadino provokacija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (677)