Ji pristatoma kaip naujasis Rusijos prezidento Vladimiro Putino taikomas dėmesio nukreipimo ginklas, skelbia nydailynews.com.

Siekiant pagerinti Rusijos kariuomenės įvaizdį, nuspręsta sekso simboliu laikomą buvusią agentę A. Chapman pasiųsti į karinius mokymus, kur ji, kaip spėjama, palaikė kompaniją Maskvos kariams, siejamiems su pagalba Ukrainoje kovojantiems prorusiškiems separatistams.

„Dabar beveik 6 valandos ryto, o 3 tūkst. gražuolių vis dar miega. Man labai pasisekė, kad atsidūriau pačioje mano tėvynės kariuomenės širdyje. Šiandien man tikrai labai ypatinga diena“, – teigia A. Chapman.

Skirtingai nuo šauktinių, buvusi slaptoji agentė į pratybas, kur šaudė iš automatinio šautuvo, važinėjosi tanku ir treniravosi, kaip žudyti peiliu, atvyko pasipuošusi nepriekaištingu makiažu.

„Labai neįprasta. Jeigu iš tikrųjų tarnaučiau kariuomenėje, man niekas neleistų dažytis lūpų“, – pažymėjo A. Chapman.

„Esu tokia laiminga gavusi uniformą. Tai garsioji uniformą, sukurta (Rusijos dizainerio) Valentino Judaškino? Ar ji man tiks? Turėsiu ją vilkėti visą dieną“, – komentuoja A. Chapman. Panašu, kad buvusiai šnipei karių kompanija labai patiko.

„Tai vadinamieji taktiniai mokymai. Beveik kaip tikrame gyvenime. Man atrodo, kad galiu užuosti pavojų“, – nauja patirtimi džiaugiasi raudonplaukė.

32 metų A. Chapman – viena iš devynių šnipų, ketverius metus priedangoje gyvenusių Amerikoje. Galiausiai juos demaskavo FTB ir grąžino atgal į Rusiją. 

Moteris šiuo metu talkina Rusijos prezidento V. Putino vykdomame propagandiniame kare, kurio pagrindinis tikslas – pagrįsti Krymo aneksiją ir paramą prorusiškai nusiteikusiems separatistams Ukrainos Rytuose.

Rusijos kariuomenė liūdnai pagarsėjusi dėl žiauriais elgesio su kariais. A. Chapman išreiškė nuostabą, kad barakuose, kur gyvena Kantemirovkos tankų divizijos kariai, „yra karšto vandens“.

„Buvau įsitikinusi, kad visi kariai prausiasi šaltu vandeniu“, – stebėjosi A. Chapman.

A. Chapman taip pat teigia sužinojusi, kad „eilinis Rusijos karys per dieną suvartoja 4500 kalorijų. Tai net du kartus daugiau nei turėtų pakakti moteriai“.

Be to, A. Chapman įsitikinusi, kad „mūsų kariai maitinami geriau“ nei Vokietijos, Prancūzijos ir Amerikos kariai.

„Jungtinių Valstijų kariuomenėje jie sprendžia nutukimo problemą. Kantemirovkos tankų divizijos kariai tokių problemų neturi. Čia visi tarsi iš žurnalo“, – Rusijos kariams gerų žodžių negailėjo buvusi slaptoji agentė.

A. Chapman nepraleido progos pagirti V. Putino, kuris taip puikiai rūpinasi šalies kariais.

„Kaip sako žmonės, karą atidėti galima, o pietų – ne. Tiesą sakant, apie mūsų kariuomenę buvau girdėjusi tiek, kad tikėjausi čia, geriausiu atveju, pamatyti tik košę. Ir jokio kito pasirinkimo“, – atvirauja A. Chapman.

Realybė, anot raudonplaukės, pranoko lūkesčius. „Nuo salotų gausos net svaigsta galva. Jie čia turi net alyvuogių“, – tvirtina V. Putino ginklu propagandos kare tapusi buvusi slaptoji agentė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (234)