„Pokrovsko miestas, Donecko sritis. Donbasas, iš kurio Rusija bando palikti tik suskaldytus ir apdegusius akmenis. Du raketų smūgiai. Nukentėjo paprastas gyvenamasis namas. Deja, yra aukų. Įvykio vietoje dirba gelbėtojai ir visos reikalingos tarnybos. Žmonių gelbėjimas tęsiasi.

Turime sustabdyti Rusijos terorą. Kiekvienas, kuris kovoja už Ukrainos laisvę, gelbsti gyvybes. Kiekvienas pasaulyje, kuris padeda Ukrainai, nugalės teroristus kartu su mumis. Rusija turės atsakyti už viską, ką padarė šiame siaubingame kare“, – rašo Ukrainos prezidentas.

Vėliau paskelbta, kad smogta gyvenamiesiems daugiaaukščiams, sužeistųjų skaičius išaugo iki 31, įskaitant 1 vaiką. Tarp jų yra 19 policijos pareigūnų, 5 Valstybinės pagalbos tarnybos gelbėtojai. Žuvo 5 žmonės. Nuolaužų analizė tęsiama, pranešė Ukrainos vidaus reikalų ministras Ihoris Klymenko.

Pranešama, kad per atakas Pokrovske apgadinti devynių ir penkių aukštų pastatai, privataus sektoriaus gyvenamieji pastatai, viešbutis, restoranai, parduotuvės, administraciniai pastatai.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)