„52 metų civilis vyras žuvo per raketų ataką Cirkunų kaime. Dar du vyrai, 41 ir 57 metų, buvo sužeisti. Kaime sugriauti du privatūs gyvenamieji namai, dar 13 namų apgadinta“, – sakė jis.

Pasak O. Syniehubovo, Kupjansko rajono Tešenkivkos kaime per apšaudymą iš daugkartinių raketų paleidimo įrenginių apgadino ūkio pastatus, turtą ir techniką. Čugujivo rajono Vovčansko kaime apgadinti gyvenamieji namai, tvora ir civilinės infrastruktūros objektas, Starycios ir Perkivkos kaimuose dėl apšaudymų kilo miškų gaisrai.

O. Syniehubovas pridūrė, kad Charkivo regione vyksta išminavimo darbai. Per praėjusią parą Valstybinės nepaprastųjų situacijų tarnybos specialistai ištyrė daugiau kaip aštuonių hektarų teritoriją ir neutralizavo 183 sprogmenis.

Ketvirtadienį, gegužės 18 dieną Rusijos kariuomenė 80 kartų apšaudė Zaporižios regioną, pranešė regiono karinės administracijos vadovas Jurijus Malaško.

„Rašistai surengė 80 apšaudymų prieš 17 fronto miestų ir kaimų, iš jų – 70 artilerijos atakų prieš Huliaipolę, Zaliznyčnę, Stepovę, keturias raketų atakas prieš Orichivą, Kamianskę ir Mažąjį Ščerbaką ir vieną oro antskrydį prieš Novodanylivką“, – rašoma pranešime. Huliaipolėje per priešo ataką savo namuose buvo sužeistas 57 metų vyras.

Per pastarąją parą buvo apgadinti apie 25 civiliniai objektai.

Taip pat ketvirtadienį Rusijos okupantai sudavė 57 smūgius Chersono regione, per juos buvo sužeisti du žmonės.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją