Putino tikslas – sulaukti Trumpo perrinkimo

Išsekinti ne tik Ukrainą, bet ir ją remiančias Vakarų valstybes, pasinaudojant savo agentūra suformuoti nuomonę, kad finansinė ir karinė parama sekina jų biudžetus, o patys ukrainiečiai niekada neįveiks Rusijos. Pasiekus šį tikslą, priversti Ukrainą sėsti prie derybų stalo, pagal išankstines Kremliaus diktuojamas sąlygas priversti pasirašyti ugnies nutraukimo susitarimą, štai tokį Kremliaus veiksmų scenarijų piešia analitikai.

Teigiama, kad šiam tikslui pasiekti Maskva mobilizuoja visus savo turimus resursus, tiek užsienio šalyse veikiančią žvalgybos agentūrą, tiek rusų lėšomis finansuotus ir, panašu, šiuo metu teberemiamus Vakarų politikus. Nurodoma, jog vienas esminių tikslų – išlaukti iki kitais metais vyksiančių Jungtinių Amerikos valstijų (JAV) prezidento rinkimų tikintis, kad juos laimės simpatijų V. Putinui neslepiantis D. Trumpas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)