Niujorko miesto policija aiškinasi, kas ketvirtadienį, spalio 6 dieną, ant Manhatano tilto šono pakabino milžinišką plakatą, kuriame pavaizduotas Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

Šešių metrų pločio ir devynių metrų ilgio plakatas atsirado ant tilto, jungiančio žemutinį Manhataną ir Bruklino rajoną. Plakate matyti kostiumą vilkintis V. Putinas, už jo plevėsuoja Rusijos vėliava ir didžiosiomis raidėmis užrašytas žodis „taikdarys“.

Niujorko miesto policija sulaukė skambučio apie plakatą apie 14 valandą 45 minutės vietos laiku ir maždaug per pusvalandį jį nuėmė. „Kol kas nėra jokių detalių, kodėl ir kas. Tai bus tiriama“, – sakė policijos atstovas spaudai.

Policijos pareigūnai peržiūri ant tilto ir netoli jo esančių vaizdo stebėjimo kamerų užfiksuotą medžiagą.

2014 metais ant Manhatano tilto buvo pakabinta didelė Palestinos vėliava. Tai padarė solidarumo grupės, vykstant protesto žygiui per netoliese esantį Bruklino tiltą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (394)