Praėjusią savaitę paskelbus žinią apie šį filmą, tinklalapyje „Yahoo!“ iš karto šoktelėjo paieškų su raktažodžiu „Monica Lewinsky“ skaičius. Tarp paieškos žodžių taip pat atsidūrė „bill and monica" (“Billas ir Monica”), “monica Lewinsky now” (“Monika Lewinsky dabar”) bei “Monica Lewinsky photos” (Monicos Lewinsky nuotraukos”).

Daug skaitytojų atsimena, kad kilus šiam sekso skandalui, B. Clintonas neigė romaną su savo stažuotoja, teigdamas: “Aš neturėjau seksualinių santykių su ta moterimi, panele Lewinsky”. Vėliau, žinoma, jis prisipažino, kad jų turėjo.

Skandalas, kurio dalimis tapo mėlyna suknelė, cigaras ir kai kurie labai nepatogūs Kongreso posėdžiai, paskatino prezidento apkaltą, o M. Lewinsky, kuriai tuo metu tebuvo 23 metai, užgriuvo žiniasklaidos dėmesys.

Kur ji yra dabar? Prabėgus 14 metų, M. Lewinsky vargu ar slapstosi. Tiesą sakant, ji turėjo gana daug veiklos. 2005 metais M. Lewinsky persikėlė į Londoną ir apsigynė psichologijos magistro laispnį. Vėliau ji apsigyveno Niujorke ir dažnai būdavo matoma viešumoje. Ji taip pat turi savo nuosavą rankinių verslą “The Real Monica Inc”. Tiesa, ji vis dar neištekėjusi.

Monica Lewinsky
Monica Lewinsky (dešinėje) 1999 m.