Žinoma, kad 83 metų Lee Radziwill ir jos sesers Jackie, mirusios 1994 metais, santykiai buvo komplikuoti. Interviu leidiniui „Vanity Fair“ moteris pasakoja jautusis suvaržyta dėl to, kad yra prezidento svainė. „Dėl to, kad mano svainis buvo prezidentas, negalėjau daryti tiek daug dalykų, – prisimena L. Radzwill. – Pagaliau aš laisva“.

Ponia Radziwill, 1959 metais ištekėjusi už lenkų aristokrato Stanislaso Radziwillo, Kennedy eros metais gyveno Londone.

Kai jos sesuo ištekėjo už tuometinio Masačiusetso senatoriaus, ji liko Londone toliau rūpintis savo šeima. Bet kai J. F. Kennedy buvo nušautas, L. Radziwill išvyko į Vašingtoną guosti savo sesers. Ji darė viską, stengdamasi nuraminti seserį. Vieną naktį ant Jackie pagalvės ji paliko raštelį, kuriame buvo parašyta: „Labanakt, mano brangioji Jacks – drąsiausia ir kilniausia iš visų. L.“.

Vėliau L. Radziwill fotografui Cecilui Beatonui pasipasakojo, kad mėgindama padėti seseriai „praėjo per pragarą“. Ji kalbėjo: „Ji iš tiesų beveik praradusi protą! Negali miegoti naktimis, negali liautis galvoti apie save ir nieko daugiau nejaučia, tik savęs gaili!“.

Johnas ir Jackie Kennedy

Kaip teigiama C. Beatono prisiminimuose, L. Radziwill jam prisipažino, kad „Jackie taip pavydi man, tačiau nežinau, ar tai dėl to, kad aš turiu Stasą ir du vaikus, nuėjau savo kelią ir tapau nepriklausoma. Bet ji mane tiek pykdo, kad šaukiu atgal ir kartoju, „Laimei, pagaliau aš atsiskyriau nuo tėvų ir nuo tavęs, ir nuo viso buvusio gyvenimo“.

Per kelerius metus po J. F. Kennedy mirties L. Radziwill pagaliau atsitiesė, nes iki tol ją labai erzino viskas, kas buvo parašyta apie ją svainio valdymo metais. „Viskas buvo taip apribota, visuomenės grietinėlė, tuščia, šalta ir neteisinga“, – sakė Jackie sesuo, duodama interviu Gloriai Steinem.

Vis dar būdama ištekėjusi, L. Radziwill užmezgė santykius su Aristotle Onassisu. Ji prisipažįsta, galvojusi apie santuoką su juo. Jackie Kennedy buvo išsiųsta į Graikiją pamėginti atkalbėti sesers nuo šio žingsnio. 1974 metais L. Radziwill išsiskyrė su lenkų aristokratu, tačiau iki to laiko jos sesuo jau buvo ištekėjusi už laivybos magnato.

Jackie apie vestuves savo seseriai nepasakė, apie tai L. Radzwill turėjo informuoti pats A. Onassisas.

„Jis maldavo manęs atvykti į vestuves“, – prisimena ji, vis dėlto sudalyvavusi sesers vestuvėse. Pasakojama, kad L. Radziwill tomis dienomis paskambino savo artimiausiam draugui rašytojui Trumanui Capote ir pasakė: „Kaip ji galėjo man tai padaryti?“

A. Onassisas galiausiai nusprendė skirtis su Jackie, tačiau 1975 metais mirė dar nespėjus baigti skyrybų proceso ir ji liko labai turtinga moterimi. Jackie daugiau taip ir neištekėjo, o 1994 metais mirė nuo vėžio.

L. Radziwill vis dar gyvena Niujorke, čia gyvena ir jos dukra Anna. Sūnus Anthony 1994 metais mirė nuo vėžio.