Vorai pradėjo žmones gelti. Šimtai žmonių nukentėjo, o du vietiniai nuo nuodingų vorų įkandimų mirė. Aikštėje kilo panika, Sadijos gyventojai pradėjo bėgti į skirtingas puses, todėl susidarė spūstys.

Vietos ligoninės medikai taip pat susidūrė su problema: nė vienam iš ligoninėje dirbančių biologijos specialistų nepavyko tiksliai nustatyti žmones puolusių vorų rūšies. Dėl šios priežasties nebuvo įmanoma išsiaiškinti, kokio priešnuodžio tiksliai reikia. Vorų specialistai taip pat negali paaiškinti, kodėl vorai susivienijo į minią ir nukeliavo tiesiai į miestą.

Į Sadijos miestą atvykę mokslininkai galėjo tik konstatuoti, jog vorai, išoriškai primenantys tarantulus, pasižymi padidėjusiu agresyvumu: jie puola bet kokį judantį objektą, pasitaikiusį jų kelyje. Kai kurie nuo vorų nukentėjusieji skundėsi, jos nariuotakojai juos ne tik gėlė ir pabėgo, bet tiesiog įsisiurbdavo.

Kaip skelbia „The Times of India“, kad ir kokiai rūšiai bepriklausytų miestą užpuolę vorai, minėtoje šalies dalyje jie – atvykėliai, nes anksčiau mieste ar jo apylinkėse nieko panašaus nebuvo. Mokslininkai spėja, jog vorai agresyvūs tapo, nes nėra pratę prie žmonių.

Miesto valdžios atstovai, sunerimę dėl incidento, ragina vietinius naktį neiti iš namų ir sandariai uždaryti namų langus ir duris.

Svarstoma galimybė miestelio gatves išpurkšti insekticidais. Tačiau po kurio laiko vorai paslaptingai dingo – taip pat netikėtai, kaip ir atsirado.