Vairuotojas autobusų parke užgrobė vieną autobusą ir dideliu greičiu nuvažiavo Punos gatvėmis, kuriose tuo metu - rytinio piko valandą - buvo daug žmonių: vaikai ėjo į mokyklas, o tarnautojai - į įstaigas.

"Jis tiesiog sužvėrėjo. Daužė visus kelyje pasirodžiusius automobilius", - vietos televizijai sakė Punos policijos komisarė Meeran Borwankar.

"Piliečiai įsikišo ir tiesiogine prasme svaidė vaikus nuo kelio. Jis buvo toks pavojingas. Galiausiai (policija) jį sulaikė, bet žala buvo milžiniška", - sakė ji.

Vienas pareigūnas policijos nuovadoje sakė, kad žuvo devyni ir buvo sužeisti dar 27 žmonės. Sudaužyta 40 transporto priemonių - autorikšų ir lengvųjų automobilių. "Didžiausia žala padaryta stovėjusiems taksi, privačioms transporto priemonėms, dviračiams ir prekystaliams", - sakė minėtas pareigūnas, kuris nenorėjo skelbti savo pavardės.

Vairuotojas Santoshas Mane dirbo vietos autobusų parke. Jis siautėjo pusę valandos, kol jį, autobusui atsitrenkus į kitą autobusą, sustabdė praeiviai.

"Kad ir kas pasitaikydavo jo kelyje, jis tiesiog taranuodavo", - televizijai NDTV sakė vienas liudininkas.

Kitas liudininkas pasakojo: "Buvau išėjęs pabėgioti, išgirdau triukšmą ir tuoj pat šokau (į šalį), štai kodėl išsigelbėjau. Tai mano antrasis gyvenimas, (nes) jau būčiau miręs".