Renginys sukėlė visuomenės pasipiktinimą ir buvo pradėtas tyrimas, informuoja newsru.com. Kaip rašo vienas žurnalistas interneto svetainėje chita.ru, galima spręsti, kad tokio pobūdžio vakarėliai kas mėnesį vyksta nuo 2012 m. rugsėjo. Kaip matyti iš nuotraukų, „salės pilnos vaikų nuterliotais veidais, apsivilkusių erotiškais drabužiais“.

„Tėvai, galvokite, pažiūrėkite, ką patys darote su savo vaikais. Kokiai ateičiai juos ruošiate, siųsdami į naktinius klubus“, – rašo straipsnio autorius.

Interneto svetainėje rašoma, kad gegužės 25 d. vyko vakarėlis, į kurį bilietai kainavo 250 - 350 rublių (20 – 30 Lt). Projekto „tapk garsiu žurnalistu“ dalyviai papasakojo, kad vakarėlio vedėjai paaugliams (vaikinams) surengė konkursą „kas atneš daugiau liemenėlių“.

Po straipsnio apie erotinį vakarėlį buvo uždarytas priėjimas prie nuotraukų iš vakarėlio grupės „ART-ICON“ interneto svetainėje. Vėliau priėjimą atidarė, bet atviro pobūdžio nuotraukos buvo išimtos. Tiesa, svetainės lankytojai anksčiau spėjo išsaugoti erotinio pobūdžio foto įrodymų.

Dėl vakarėlio klube „Hollywood“ bus atliktas tiriamasis patikrinimas. Tyrėjai aiškinsis, kas buvo vakarėlio organizatoriai ir pareikalaus jų pasiaiškinimų.

Taip pat bus apklausti vakarėlyje dalyvavę mokiniai bei jų tėvai. Tyrėjai taip pat peržiūrės socialiniuose tinklalapiuose patalpintas vakarėlių dalyvių nuotraukas.