Keturi broliukai gimė 31 savaitės, per cezario pjūvio operaciją Hjustono moterų ligoninėje. Tressa Montalvo ir Manuelis Montalvo jaunesnysis nevartojo jokių vaisingumą skatinančių vaistų ir tiesiog vylėsi broliuko ar sesutės savo dvejų metų sūnui Memphisui.

„Mes planavome nėštumą - spėju, kad mums tiesiog pavyko truputį per daug!“ - sakė 36 metų motina.

Kai T.Montalvo buvo 10 savaičių nėščia, jos gydytojas jai pasakė, kad ji laukiasi dvynių, o per kitą apsilankymą gydytojas pastebėjo plakant trečią širdutę. Dar vėliau sutuoktiniai buvo informuoti, kad turės keturis kūdikius - dvi poras dvynių.

Tikimybė natūraliai vienu metu užsimegzti dviem poroms identiškų dvynių yra maždaug viena iš 70 milijonų, nurodo ligoninė. Du berniukai turėjo vieną placentą, o kiti du berniukai - kitą placentą.

Ace'as ir Blaine'as gimė vasario 14 dieną 8 val. 51 min. ir svėrė atitinkamai 1,64 kg ir 1,79 kilogramo. Cashas ir Dylanas pasaulį išvydo minute vėliau ir svėrė atitinkamai 1,33 kg ir 1,53 kilogramo.

„Rinkdami jiems vardus stengėmės laikytis A-B-C-D temos, - sakė motina. - Mes to nesitikėjome, bandėme turėti tik vieną, o buvome palaiminti keturiais.“

Tėvas sakė, kad reikalas dar nebaigtas - jis vis tiek dar nori mergaitės.