Sveikindamas mamas prezidentas Gitanas Nausėda dėkojo joms už dovaną pažinti šį pasaulį ir galimybę patirti gyvenimą.

„Begalinė Jūsų kantrybė, pasiaukojimas ir meilė praturtina augančias sielas, kviečia džiaugtis, stiprėti ir kilti. Jūsų išmintis, šiltas apkabinimas ir širdinga paguoda padeda sunkiausiomis gyvenimo akimirkomis. Kiekvieną dieną kartu įveikdami didelius ir mažus iššūkius, stiebiamės aukštyn. Dėkoju Jums visoms – Jūs auginate mylinčią ir kuriančią Lietuvą!“, - rašoma prezidento sveikinime.

„Mielos mamos, močiutės, globėjos, kasdien būkite apsuptos artimųjų pagarbos ir dėkingumo. Tegu Jūsų namuose niekada nestinga meilės, vilties šviesos ir džiaugsmo!“, – palinkėjo šalies vadovas.

Premjerė Ingrida Šimonytė dėkojo mamos už dovanoja gyvybę ateities Lietuvai bei palinkėjo nepamiršti savęs.

Ingrida Šimonytė

„Dėkoju visoms mamoms, kurios dovanoja gyvybę mūsų ateities Lietuvai, globoja ir ugdo savo vaikus, apgaubia juos supratingumu ir meile. Branginkime ir atminkime savo mamas, nepamiršdami padėkoti už viską, ką jos mums suteikė. Linkiu visoms mamoms jaustis mylimoms, svarbioms bei reikalingoms, nepamirštant pasirūpinti savimi, ir džiaugtis bendryste šeimos apsuptyje“,– sakoma Vyriausybės vadovės sveikinime.

Sveikindama mamas Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen pažymėjo, kad tai, viena gražiausių ir prasmingiausių metų švenčių. Ji dėkojo mamoms už paramą bei pažymėjo, kad jos – įkvėpimo ir stiprybės šaltinis visai valstybei.

Viktorija Čmilytė-Nielsen

„Dėkoju visoms Lietuvos mamoms, globėjoms už nuolatinę paramą, paguodą ir kantrybę, už visus gerus ir išmintingus žodžius vaikams ir globotiniams, už jiems suteiktą saugumo jausmą, už savo pavyzdžiu skiepijamas vertybes. Jūs – įkvėpimo ir stiprybės šaltinis ne tik savo vaikams, bendruomenėms, bet ir visai mūsų valstybei!

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją