Tradiciškai patvino Geležinio vilko gatvė, Gynėjų gatvė ties Vilniaus vartų kompleksu, upėmis vanduo tekėjo ir Kalvarijų bei Kareivių gatvėse.

„Važiuoju namo, nes dirbti neįmanoma, pro langus nieko nematyti“, – DELFI sakė Vilniaus taksistas.

DELFI skaitytojas, į darbą nusprendęs važiuoti viešuoju transportu, sakė kad sutriko jo darbas.

„Autobusai visiškai „išsimušė“ iš grafiko“, – sakė vyras.

Sinoptikai prognozuoja, kad ketvirtadienį debesys nesiskirstys, sulauksime nedidelio lietaus. Pūs šiaurės, šiaurės vakarų vėjas. Vilniuje, naktį ir ryte, temperatūra sieks 16–17 laipsnių, galima perkūnija. Dienos metu bus debesuota, negausiai lis. Oras sušils iki 20 laipsnių.

Kaune be lietaus, apie 16–17 laipsnių šilumos bus naktį ir ryte, apie 20 laipsnių dieną. Šiauliuose vyraus nedidelis debesuotumas. Nakties ir ryto metu temperatūra sieks 15–16 laipsnių, dieną bus apie 21 laipsnį šilumos. Pajūryje, naktį ir ryte, dangumi plauks nedideli debesys, vėliau dangus išsigiedrins. Temperatūra svyruos tarp 16–19 laipsnių.

Penktadienį lietaus tikimybė bus maža, tačiau saulei pasirodyti vis dar trukdys debesys. Vyraus šiaurės krypties vėjas. Vilniuje apie 15 laipsnių šilumos numatoma nakties ir ryto metu, apie 18 laipsnių dieną. Kaune nuo pat ryto dangumi plauks debesys, kurie išsiskirstys tik vakarėjant.

Naktį ir ryte, temperatūra svyruos tarp 15–16 laipsnių, dienos metu oras sušils iki 19 laipsnių. Šiauliuose be kritulių, didesnis debesuotumas numatomas pirmoje paros pusėje, vėliau debesys ims sklaidytis. Apie 14–15 laipsnių šilumos bus naktį ir ryte, apie 20 laipsnių dieną. Pajūrio dangų aptrauks debesys, lietaus nenumatoma. Naktį ir ryte temperatūra sieks 15 laipsnių. Dienos metu oras sušils iki 19 laipsnių.