Pasak jos, artimiausiomis dienomis numatoma nemažai kritulių. Naktimis šals, o dienomis temperatūra svyruos tarp pliuso ir minuso.

„Po sausesnio pirmadienio, antradienį iš vakarų Lietuvą pasieks atmosferos frontas. Naktį truputį pasnigs prie jūros, dieną – jau daugelyje rajonų. Daugiausiai – šalies vakaruose. Vietomis galima lijundra“, - kalbėjo I. Nariūnaitė.

Naktį iš pirmadienio į antradienį numatomas 3-8 laipsnių šaltukas, antradienio dieną – nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

Trečiadienio naktį laukiama sniego daugelyje rajonų, dieną gi gausesnių kritulių nenumatoma. Dieną pajūryje galimi 15-17 m/s vėjo gūsiai.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį vietomis pasnigs, o dieną, I. Nariūnaitės žodžiais, sniego zona apims visą šalį. Penktadienį snigs, bet jau ne taip gausiai, bet dėl gūsingo pietų-pietryčių vėjo vietomis numatomos pūgos.

„Naktimis vyraus 1-4 laipsnių šaltis, dienomis bus nuo 4 laipsnių šalčio iki 2 šilumos. Kartkartėmis pasnigs ir savaitgalį“, - prognozuoja I. Nariūnaitė.

Na, o naktį iš sekmadienio į pirmadienį daug kur numatomi nedideli krituliai, vairuotojai įspėjami dėl plikledžio ir rūko, lijundros. Oro temperatūra: 1-6 laipsniai šalčio, o vietomis termometro stulpelis gali nukristi ir iki -10. Pirmadienio diena turėtų būti debesuota, vietomis pasnigs, daug kur formuosis plikledis. Oro temperatūra – nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių aukščiau nulio.