„Žmogus guli ligoninėje“, – Lrt.lt sakė ji.

I. Gelažnikienė sakė, kad S. Margis gydymo įstaigoje yra nuo antradienio.

Pakruojo rajono savivaldybės administracijos direktorė Ilona Gelažnikienė portalui „Delfi“ patvirtino, kad iš viso koronavirusu susirgo apie 15 savivaldybės darbuotojų, tarp jų ir meras, bet protrūkiu to vadinti nebuvo linkusi.

„Jie susirgo skirtingu laiku: kai kurie praėjusią savaitę, kai kurie – šią. Dalis jų sėkmingai po saviizoliacijos jau grįžta į darbą. Pavieniams patvirtinti koronaviruso simptomai, nustatytas teigiamas testas“, – „Delfi“ sakė I. Gelažnikienė.

Kokia mero būklė, administracijos direktorė nenorėjo komentuoti, tik patvirtino, kad jis – ligoninėje. Pašnekovės teigimu, meras S. Margis buvo pasiskiepijęs.

„Pasiskiepiję yra apie 90 proc. savivaldybės darbuotojų. Žmonėms reikia skiepytis, nes tai yra mokslo sukurta prevencinė priemonė“, – paragino nenumoti ranka į vakcinas I. Gelažnikienė.

Iš viso, pirmadienio duomenimis, buvo pasiskiepiję apie 68 proc. Pakruojo rajono gyventojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (472)