Neseniai socialiniame tinkle „Facebook“ sukurtas puslapis „Gražulis ieško žmonos“. Tai tiesioginė aliuzija į prieštaringų vertinimų sulaukusį televizijos šou „Radžis ieško žmonos“.

Interneto „troliai“ čia pat skelbia ir „kandidates“ į P. Gražulio širdį. Tarp jų – nežinia kur pradingusi „Drąsos kelio“ frakcijos Seime lyderė Neringa Venckienė, prezidento Algirdo Brazausko našlė Kristina Brazauskienė ir netgi P. Gražulį nuo policininkų ginti bandęs Kauno politikas Stanislovas Buškevičius. Šmaikštuoliai prisiminė ir dar vieną politiką. Į „žmonas“ pasiūlytas Vilniaus tarybos narys, eksparlamentaras Žilvinas Šilgalis, televiziniame šokių projekte pasirodęs su moteriškais drabužiais.

Tarp „kandidačių“ minėta ir prezidentė Dalia Grybauskaitė – tačiau ji iš „konkurso“ pašalinta dėl fotomontažo: internete jau kurį laiką klaidžiojančios nuotraukos, kurioje D. Grybauskaitė ir Vilniaus meras Artūras Zuokas „Ikea“ parduotuvės atidaryme pjauna rąstą, o vietoj rąsto guli P. Gražulis.

Yra ir ne visiškai tikrų „kandidačių“. Tarkim, Apolonija Zizirskienė. O tiksliau – alytiškis komikas Vaidas Pračkaila, į sceną žengiantis su tautiniais rūbais ir peruku.