Vėjas daugiausia pūs iš rytų, vidutiniu stiprumu, 6-11 m/s greičiu. Bus vasariškai šilta, temperatūra daug kur kils iki 22-26 laipsnių šilumos, tik kai kur, didžiausia tikimybė Kuršių nerijoje, dėl nuo vėsių Kuršių marių pučiančio vėjo, ir šiaurės rytiniame šalies pakraštyje, dėl plūstančio ne tokio šilto oro, bus 19-21 laipsnis.

Penktadienio naktį vyraus giedri ar mažai debesuoti orai, tankesnių debesų gali pasirodyti tik vietomis. Lietaus nebus. Vėjas daugiausia pūs iš rytų, 5-10 m/s greičiu. Temperatūra pažemės iki 6-11 laipsnių šilumos, kai kur gali būti dar laipsniu kitu vėsiau.

Penktadienio dieną didesnių orų permainų nenumatoma. Debesų bus nedaug, didžiąją dienos dalį džiugins saulės spinduliai. Nelis. Vėjas ir toliau pūs iš rytų, 5-10 m/s greičiu. Į šalį pamažu skverbsis ne tokio šilto oro masė iš rytų, bet išliks šilta, temperatūra kils iki 19-24 laipsnių.

Šeštadienio naktis daugiausia bus giedra, o dieną debesų šiek tiek padaugės, bet žymesnio lietaus dar nenumatoma. Naktį vėjas dar pūs iš rytų, o dieną jau taps besikeičiančios krypties, pūs 3-8 m/s greičiu. Naktį temperatūra kris iki 5-10 laipsnių šilumos, o dieną šils iki 18-23, vakariniame šalies pakraštyje 15-17 laipsnių šilumos.

Pagal dabartinius duomenis sekmadienį vietomis trumpai palis, bus dar keliais laipsniais vėsiau.