Akcija „Vasario 16-ąją švęsk linksmai ir išradingai“ šiais metais sulaukė daugiau nei 400 sumanių iniciatyvų kūrybingai ir prasmingai paminėti Valstybės atkūrimo dieną. Iš jų buvo atrinkta net 21 idėja. Vasario 24 d. šių idėjų iniciatoriai dalyvaus prezidentūroje vyksiančiame renginyje, kuriame bus apdovanoti Valstybės trispalve už idėjos originalumą, pilietiškumą, gebėjimą sutelkti ir meilės Lietuvai puoselėjimą.

DELFI kviečia sudalyvauti balsavime ir išrinkti DELFI skaitytojų mėgstamiausią iniciatyvą. Savo balsą galima atiduoti iki ketvirtadienio (vasario 23 d.) 23 valandos.

Penktą kartą vykstančios akcijos tikslas – pasveikinti savo šalį ir kartu ruoštis Lietuvos šimtmečiui, sutelkiant visą Lietuvą: vietos bendruomenes, šeimas, mokyklas, verslo įmones, nevyriausybines organizacijas, užsienio lietuvius ir kitus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)