„Koks geras jausmas yra sakyti tai, ką galvoji.

Labai džiaugiuosi už Ingrida Šimonytė ir sveikinu su pergale TS pirminiuose rinkimuose. Tai mano kandidatė, kurią palaikau ir kuriai linkiu sėkmės kitų metų gegužę. Manau, Lietuva nusipelnė tokios prezidentės - išsilavinusios, dalykiškos, turinčios stuburą ir humoro jausmą“, - feisbuke rašo A. Armonaitė.

Išankstiniai duomenimis, TS-LKD pirminiuose rinkimuose užtikrintai pirmauja I. Šimonytę, kurią remia 70 proc. balsavusių rinkėjų. Už V. Ušacką balsavo kiek mažiau nei trečdalis rinkėjų. Laimėjęs kandidatas atstovaus partiją kitų metų gegužę vyksiančiuose Lietuvos prezidento rinkimuose.

Džiaugtis neskuba

Tuo tarpu prie užtikrintos pergalės artėjanti I. Šimonytė šampano atidaryti neskuba ir tikino lauksianti galutinių rezultatų.

Paklausta, kaip vertina V. Ušacko sprendimą į rinkimų apylinkes siųsti visą naktį ten budėjusius žmones, politikė kalbėjo apie pasitikėjimo stoką.

„Manau, kad čia yra pasitikėjimo klausimas. Kiekvienas laisvas elgtis, kaip jam atrodo teisinga. Jei kažkam atrodo, kad reikalingi tokie veiksmai - taip ir elgiasi. Mes manėme kitaip ir elgėmės atitinkamai“, - aiškino I. Šimonytė.