Jie socialiniame tinkle „Facebook“ sukūrė grupę „Kelionė į Vilnių - giname lenkiškas mokyklas!“, kurioje tarpusavyje aptaria kelionės į Vilnių detales.

„Renkame norinčius autobusu važiuoti į Vilnių į mitingą, skirtą apsaugoti lenkišką švietimą. Kelionė į abi puses kainuos 90 zlotų, aišku, su sąlyga, kad susirinks pilnas autobusas (...) Vilniuje praleisime visą šeštadienį - nuo ryto iki vėlyvaus vakaro. Kelionės metu be dalyvavimo manifestacijoje lankysime Vilnių. Taip pat turėsime daug laisvo laiko“, - rašoma socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje.

Tuo metu Lietuvos lenkų mokyklų streiko komitetai išplatino pranešimą, kad Lietuvos lenkų mokyklų streiko komitetai nekviečia ir neorganizuoja jokių protesto grupių iš užsienio. Protestui išreikšti kviečiami tėvai, mokytojai ir mokiniai, kuriuos betarpiškai įtakoja neigiamos naujojo švietimo įstatymo pasekmės. Taigi niekas iš užsienio mitinge nedalyvaus.

Organizacija „Marsz Niepodległości“ 2011 metų lapkričio 11 dieną (Lenkijos nepriklausomybės diena - DELFI) organizavo eitynes. „Susitikime Varšuvoje, kad parodytume savo tautinį orumą ir prisirišimą prie suverenios lenkų valstybės“, - mitinge dalyvauti kvietė organizacija.