Pastarasis aiškina išties galėjęs penktadienį vairuoti Seimo nario automobilį, bet teisinasi, kad įvažiavimas į aikštelę yra nepagrįstai platus, tad ten stovintis automobilis esą netrukdo judėjimui.

„Gali būti, aš dažnai pavairuoju tą jo mašiną“, - DELFI sakė neetatiniu P. Gražulio padėjėju prisistatęs P. Norvilas.

Jo teigimu, galėjo būti, kad parlamentaro mašiną vairavo ir praėjusį penktadienį: „Galėjo būti, galėjo būti, abudu vairavome, važinėjomės kartu“.

„Ten vietų mažai toje aikštelėje. Gargžduose nėra vietų mašinoms, trūkumas didžiulis. Ten tas įvažiavimas labai platus, visi ten statosi – jei ne viena, tai kita mašina visą laiką ten stovi. Aš ir pats esu savo mašiną ten daug kartų statęs. Ten labai retai, kada toje vietoje mašinos nestovi, tai įprasta stovėjimo vieta“, - aiškino P. Norvilas.

Pats P. Gražulis DELFI aiškino, kad Gargžduose savo nuomojamo automobilio niekad nevairuoja, tad jokių kelių eismo taisyklių pažeidimų padaryti jis negalėjo. Paklaustas, ar neketina pakalbėti su padėjėju, jei šis stato Seimo nario automobilį neleistinoje vietoje ir kenkia jo reputacijai, parlamentaras teigė pakalbėsiąs su P. Norvilu, nors didelės problemos šiuo atveju sakė nematąs.

„Man atrodo žinau, ta mašina stovi aikštelėje. Jau čia nesikabinėkit, kur nereikia. Yra rimtesnių problemų, žiūrėkite, kur kas išvogė Lietuvą ir panašiai, o ne kur kas pastatė automobilį. Eikit, eikit jūs su savo morale šita. Tokioje vietoje mašina stovėjo – taigi aikštelėje, ko jūs čia kabinėjatės?“ - grūmojo P. Gražulis.

Klaipėdos rajono policijos komisariato Kelių policijos poskyrio viršininkas Kęstutis Vitkauskas DELFI sakė, kad artimiausiu metu bus baigta rinkti visa reikalinga medžiaga ir tuomet P. Gražulis bus iškviestas pokalbiui.

„Kiekvienas turi teisę pateikti pasiaiškinimą, tačiau, mano manymu, pažeidimas yra akivaizdus“, - sakė poskyrio viršininkas.

DELFI primena, kad P. Gražulio visureigis daugiau kaip 30 kartų yra viršijęs leistiną greitį kelyje Vilnius – Kaunas – Klaipėda, tačiau nuo baudų politikas išsisuko pareiškęs, kad iš mokesčių mokėtojų lėšų nuomojamą mašiną vairavo ne jis.

Dėkojame DELFI skaitytojui už nuotrauką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją