„Ir aš, ir iš savo komandos visada reikalauju, kad neturime nusileisti iki tam tikrų įžeidinėjimų. Nors labai daug matome tokios kritikos ir tokio lygio puolimo prieš mane ir mano šeimą, bet jokiu būdu neturime nusileisti iki tokio lygmens. Žmona atsiprašė už tą įkarščio įrašą. Tikrai galiu pasakyti, jaučiasi labai nepatogiai. Ir aš atsiprašau jos vardu Remigijaus Šimašiaus ir jo šeimos, ir visų kitų komentatorių, kurie ten buvo“, - laidoje „Noriu būti meras“ pirmadienį sakė A. Zuokas.

Žmonos komentarą jis aiškino moterišku jautrumu ir įkarščio akimirka.

„Žmona jautri, kaip kiekviena moteris, ir kai kažkas taiko dvigubus standartus arba yra šiek tiek vaidybos elgesyje, tiesiog tame įkarštyje tas įvyko. Bet ji tikrai atsiprašė, aš prisidedu prie to atsiprašymo ir manau, kad palikime tai kaip praeitą dalyką, nes ji jaučiasi blogai. Tikiuosi suprasite visi, kad nereikia to dalyko maišyti su politika, juo labiau velti šeimos dalykų, asmeninių gyvenimų“, - sakė A. Zuokas.

A. Zuokienė socialiniame tinkle komentare rašė: „ (...) Mes su vyru turime tris vaikus ir abiems tai pirma santuoka ir mūsų vaikai yra mūsų. Nesakau, kad nėra puikios santuokos, kai susitinka žmonės jau antrą kartą, tačiau tarp mūsų – susituokę jau 22 metus, turime 3 vaikus – ir Šimašiaus šeimos aiški takoskyra – tiek Remigijui, tiek Agnei tai antroji santuoka – o jų vaikai sumaišyti. Duok Dieve, kad jiems viskas gyvenime susiklostytų...“

Iki savivaldybių merų rinkimų antrojo turo liko mažiau nei savaitė.

Visą laidos „Noriu būti meras“ įrašą klausykite čia.