„Tai, kad dar studijų metais siekiate aktyviai įsitraukti į profesinę veiklą, norite išbandyti teisininko profesiją, rodo, kad siekiate daugiau nei kiti bendramoksliai. „Galimybių Akademija“ yra pirmasis žingsnis rimtos teisininko karjeros link“, – sakė R. Molienė.

NTA direktoriaus pavaduotoja pasidžiaugė, kad iš projekto „Galimybių akademija“ naudos gavo ne tik studentai, bet ir projekto partneriai: „Galimybė pasidalyti patirtimi, išgirsti jaunų iniciatyvių žmonių idėjas ir pasiūlymus, praturtino pačią Nacionalinę teismų administraciją, kaip novatorišką, siekiančią tobulėti ir atvirą instituciją“.

„Galimybių akademija“ – ilgalaikis projektas, kurio tikslas paruošti praktinėje darbo srityje nepatyrusį teisininką. Jaunajam teisininkui – tai pakopa darbo link, orientuojant jį jo pasirinkta specializacijos linkme ar padedant atrasti patinkančią teisės sritį. „Galimybių akademija“ tapo įrankiu teisės studentui ir jaunajam teisininkui būti pastebėtam būsimų darbdavių.

Baigiamajame projekto renginyje studentus sveikino jų dėstytojai, Seimo nariai, Policijos departamento, Generalinės prokuratūros atstovai ir kiti projekto partneriai, pranešė NTA.