Tokius apatinius dėvintys partneriai vienas kitą „liečia“ per išmaniųjų telefonų, kuriuose įdiegta speciali programa, ekranus.

Šis sekso žaislas vadinasi „Fundawear“ ir reklamuojamas kaip „meilės žaidimų ateitis“. Toli vienas nuo kito esantys partneriai, užsidėję šiuos apatinius ir savo išmaniuosiuose telefonuose nustatę specialias programas, gali atlikti vienas kitam nepamirštamus erotinius masažus. Jų eigą jie gali stebėti per internetines kameras.

Minima programa naudojasi debesų serveriu „Amazon“, kuris visus prisilietimus realiuoju laiku perduoda į bet kurį pasaulio tašką, skelbia dreamjb.net. Gamintojai tvirtina, kad jų sukurtas produktas gali labai tiksliai atkartoti judesių intensyvumą ir kryptį.

„Žadinkite, kutenkite ir saldžiai kankinkite, net jei jus skiria atstumas“, - skelbia dar vienas šio produkto šūkis po reklaminiu filmuku svetainėje „YouTube“, kuriame jauna porelė Nikas ir Deni išmėgina lytėjimo prietaisą.

Apatiniai virtualiam seksui vis dar tobulinami, todėl įmonė ragina ir kitas drąsias poras prisidėti prie jų bandymų. Susisiekti su gamintojais galima per oficialią jų paskyrą socialiniame tinkle „Facebook“.

Tai ne pirmas projektas virtualaus sekso srityje. Japonai šiuo metu reklamuoja aukštųjų technologijų prietaisą „Lovepalz“, kuris taip pat leidžia mėgautis seksu per internetą. Jį sudaro du smagūs žaisliukai: „Zeus“, skirtas jam, ir „Hera“, skirta jai. Kiekvienas partneris savo žaisliuku atlieka įprastus judesius, o informacija apie jų greitį, intensyvumą ar ritmą per debesies serverį persiunčiama kitam žaisliukui. Pastarasis tiksliai atkartoja judesių dažnį, greitį, lytėjimo stiprumą ir kitus parametrus,