23 metų princesė susitikinėja su 25 metų Danieliu Collertu (Danieliu Kolertu), įžymaus švedų bankininko Goerano Collerto (Jorano Kolerto) posūniu ir Kolumbijos universiteto Niujorke studentu.

"Taip, tai tiesa, tai tiesa", princesės atsakymą į klausimą, ar D. Collertas yra jos širdies draugas, pacitavo bulvarinis dienraštis "Expressen". "Tačiau aptarinėti visus tuos gandus apie vedybas ir panašius dalykus gana absurdiška", pridūrė princesė.

Rūmai niekada nekomentuoja karališkųjų asmenų privačių reikalų, bet atstovė spaudai Elisabeth Tarras-Wahlberg (Elisabet Taras-Vahlberg) patvirtino informaciją, kuri paskelbta pirmadienį. "Princesės žodžiai perteikti teisingai", sakė ji.

Victoria ir D. Collertas pažįstami 7 metai, rašė laikraštis.

Victoria, karaliaus Carlo XVI Gustafo (Karlo XVI Gustavo) ir karalienės Silvios (Silvijos) vyriausiasis vaikas, kitą savaitę ketina apsilankyti Niujorke ir rugsėjo 12 dieną dalyvauti Jungtinių Tautų Generalinės Asamblėjos atidaryme. Po poros savaičių ji grįš į Švediją toliau eiti savo, kaip sosto įpėdinės, pareigų.

Victoria studijavo prancūzų kalbą katalikų universitete Anžė mieste Prancūzijoje ir lankė kai kurias paskaitas Yale (Jeilio) universitete Konektikute.