Kur tiksliai treniruojasi bebaimiai jaunuoliai iš Rusijos, nežinoma, straipsnyje apie pakvaišusius rusus rašo dienraštis. Vaizdo įraše apačioje matomas didžiulis miškų masyvas ir pastatai, iš tolo primenantys garažus. Tolumoje galima įžvelgti daugiau daugiaaukščių.

Iš pradžių kamera fiksuoja, kaip jaunuoliai ropščiasi į patį krano viršų, o po to pradeda rodyti triukus, kuriuos stebint atima žadą. Aiškiai galima suprasti, jog įvykio vietoje pučia labai stiprus vėjas, kuris vaikinų veiklą daro dar pavojingesnę.

Vienas iš vaikinų vien pirštais laikosi už krano konstrukcijos, prie jos prisitraukia. Po kurio laiko pradeda kelioms sekundėms atleisti pirštus – žiūrovams greičiausiai šiurpsta oda, o vaikinas tik šypsosi. Vėliau jis ant ne daugiau 20 centimetrų skersmens konstrukcijos stovi ant vienos kojos, pučia stiprus vėjas. Tai tik keli triukai, kurios jaunieji drąsuoliai išdarinėja didžiuliame aukštyje.

Vaizdo įrašo komentatorių nuomonės nesutampa: vieni jaunus rusus atvirai vadina „idiotais“ ir „bepročiais“, kiti piktinasi, jog geruoju tokios išdaigos vis tiek nesibaigs. Tretieji pripažįsta, jog vaikinai – tikri šaunuoliai.

Laimei drąsiųjų rusų pasirodymas baigiasi be incidentų. Tačiau tai pavyksta toli gražu ne visada – įvyksta ir skaudžių tragedijų. Tiesa, rusiškoje vaizdo įrašo versijoje pasirodo užrašas, kuriame teigiama, jog „rizika slypi visur ir visada“. Filmuko autoriai rekomenduoja prieš aptarinėjant gerai pagalvoti. Vaikinai sako, jog triukus atlieka tik šaltų nervų ir fiziškai pasirengę jaunuoliai, prieš tai patikrinę konstrukcijos saugumą.