"O taip, manau tai mums išėjo į naudą, nes gyvenau virš darbovietės", ketvirtadienį interviu radijui sakė prezidentas.

Kol jo žmona Hillary Rodham Clinton (Hilari Rodham Klinton) nepradėjo rinkimų kampanijos į Senatą, pora praleisdavo daugiau laiko kartu.

Apžvalgininkų nuomone, tokiais komentarais kadenciją baigiantis B. Clintonas siekia nustelbti romaną su buvusia stažuotoja M. Lewinsky, kuris jam vos nekainavo posto ir pabrėžti pastangas pagerinti santykius šeimoje.

Clintonai yra susituokę daugiau nei 24 metus.

Savo kandidatūrą į senatorius Niujorke iškėlusios H. Rodham Clinton santuoka dar egzistuoja, o jos konkurento Niujorko mero Rudolpho Giuliani (Rudolfo Džulianio) žlunga.

Trečiadienį meras paskelbė, kad oficialiai nebegyvens su žmona Donna Hanover (Dona Hanover). Ši pora buvo susituokusi 16 metų.

Paprašytas pasakyti savo nuomonę apie tai, B. Clintonas sakė linkįs R. Giuliani ir jo šeimai gero. Jie nusipelnė kiek privatumo, kad galėtų išspręsti šeimos problemas, sakė prezidentas.

Baltuosius rūmus jis pavadino gana puikia vieta gyventi. B. Clintonas sakė su žmona čia praleidęs daugybę laimingų dienų - sekmadienio popietėmis jie kartu skaitydavę, kalbėdavęsi prie baseino ar Trumano balkone.

Pagal JAV konstituciją B. Clintonas negali būti renkamas trečiajai kadencijai. JAV lyderis sakė, kad jam patiko prezidento darbas ir jis jį dirbtų visą gyvenimą, jei tik galėtų.

Pasibaigus kadencijai, 54 metų būsiantis B. Clintonas tikriausiai rašys knygą. Kol kas jis nežino, kokiu kitu būdu galėtų užsidirbti.

B. Clintonas, padėdamas taikiai spręsti rasinius, religinius ir etninius konfliktus, naudosis savo visuomeniniu centru, kuris kartu su prezidento biblioteka turi būti pastatytas Litl Roke Arkanzase. Be to, prezidentas ketina padėti Amerikos ir viso pasaulio skurstantiems.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją