Šiemetinis labiausiai pageidaujamų svečių sąrašas kiek stebina, tačiau aišku, jog britų vakarėlių rengėjus apsėdo nauja manija - svečius kviesti šeimomis.

Antroje sąrašo vietoje atsidūrė Ronis Vudas (Ronnie Wood) iš "Rolling Stones" su žmona Džo (Jo), dukra Lija (Leah) ir sūnumi Džesiu (Jesse). Tokie pat populiarūs yra princas Čarlzas (Charles) ir jo partnerė Kamila Parker Boulz (Camilla Parker Bowles).

19-ieji sąraše yra Džageriai (Jagger) - Mikas (Mick) ir jo buvusi žmona Džeri Hol (Jerry Hall), kurie retai pasirodo be savo 16-metės dukters Elizabet (Elisabeth). Tuo tarpu Miko dukra Džeid (Jade) atskirai išrinkta 38-ąja.

Tarp 10 trokštamiausių svečių yra Timas Džefrisas (Tim Jeffries) ir Klaudija Šifer (Claudia Schifferr) - ketvirtieji, El Makferson (Elle MacPherson) - aštuntoji, princas Viljamas (William) - devintasis.

"Posh Spice" Viktorija Bekem (Victoria Beckham) ir jos vyras Deividas (David) yra tik 58 vietoje, juos gerokai aplenkė Džėjus Kėjus (Jay Kay) iš "Jamiroquai" su drauge Denise van Auten (Denise van Outen), kurie įvardyti 34-aisiais. Anot žurnalo, futbolo žvaigždės D. Bekemo karjera ir sūnaus Bruklino (Brooklyn) gimimas, šiaip ar taip, vis tiek sumažino galimybę pamatyti jį ir Viktoriją vakarėliuose.

Tarp 100 populiariausių svečių taip pat yra Eltonas Džonas (Elton John), Liz Herli (Liz Hurley), Hju Grantas (Hugh Grant), Keit Mos (Kate Moss) ir Stela Makartni (Stella McCartney).