Viršininko kabinetas geriausias 12-ai proc., viršininko stalas - 10-čiai proc., liftas - devyniems proc., automobilių stovėjimo aikštelė - penkiems proc. moterų. Keturi procentai minėtų moterų nurodė įstaigos kavinę.

Tyrimą atlikęs tinklalapis newwoman.co.uk apklausė 2 tūkst. dirbančių moterų, kurių amžius buvo 18-35 metai. Pasirodė, kad 82 proc. dirbančių moterų flirtuoja su kolegomis vyrais, o 89 proc. mano, kad truputis flirto darbe didina pasitikėjimą savimi ir yra sveika.

20 proc. apklaustų moterų sakė, kad dėl paaukštinimo galėtų pasimylėti su viršininkais vyrais, nesvarbu, ar jie joms patinka.

Tinklalapio darbuotoja Carmel Hayes (Karmel Heis) sakė: "Dirbančios moterys pamalonino kolegų vyrų ego. Jos tai laiko mažu džiaugsmu, kuris dar mielesnis, jei reiškia palypėjimą karjeros laipteliais".

Tyrimas taip pat parodė, kad penktadalis moterų mylėjosi su savo viršininkais, o 15 proc. jų galiausiai už viršininkų ištekėjo.

"Įstaigose vyksta tiek daug seksualinių intrigų, jog nenuostabu, kad kai kurios didelės kompanijos, norėdamos padidinti produktyvumą, mėgina tarnybinius romanus prilyginti darbo sutarties pažeidimui. Darbdaviai nori užtikrinti, kad išsiskyrimai neužimtų darbo laiko", komentavo tinklalapio redaktorė Lorraine Eames (Lorein Ims).