Giminės gavo po firminį mėsainį, o vienas sumuštinis buvo užsakytas velioniui. Per atsisveikino ceremoniją paketas su maistu iš „Burger King“ buvo įdėtas į karstą.

Kaip paaiškino viena iš trijų D. Kime'o dukterų Linda Phiel, tėvas labai mėgo greitojo maitinimo restoranų patiekalus ir nuo to laiko, kai prieš 25 metus mirė jo žmona ir jos motina, valgė, ką norėjo. Motina jį kontroliavo, bet po jos mirties jis atsisakė sveiko maisto ir ėmė kirsti picas, mėsainius ir dešrainius. „Šiuo požiūriu tėvas nebuvo labai išrankus“, - pridūrė L. Phiel.

Katafalkas su Davidu Kime'u užsuko į greito maisto užkandinę

Pasak dukters, tai geriausias būdas pagerbti velionio atminimą ir prisiminti jam džiaugsmą teikusius dalykus. „Tėvas labiausiai bijojo, kad negalės gyventi taip, kaip norės. Aš labai džiaugiuosi, kad jam nereikėjo savęs varžyti“, - pareiškė moteris žurnalistams.

„Burger King“ užkandinės, į kurią užsuko laidotuvių procesija, valdytoja prisipažino, kad nebuvo pažįstama su D. Kime'u, bet jo veidą prisimena. „Malonu suvokti, kad jis buvo ištikimas klientas iki pabaigos - pačios pabaigos“, - pasidžiaugė ji.