Vaizdo įraše studentai tarp bendrabučių keliauja nuotykių parkuose naudojama alpinistine įranga. Į svetainę "Youtube" vaizdo įrašas patalpintas 2011 m. sausį.

Vaizdo įrašą išvydęs viešosios įstaigos „Vilniaus universiteto būstas“ direktorius Nerijus Cicilionis DELFI sakė, kad greičiausiai studentai keliavo tarp matematikų ir filologų bendrabučių.

„Matematikų dienas švenčiantys studentai turi tradiciją nusileisti nuo stogo su virvėmis, bet tai daro profesionalūs alpinistai. Ar čia ir yra toks atvejis, nežinau, bet neteko girdėti, kad tai darytų paprasti studentai. Klipo pabaigoje matyti, kaip jie išeina ir išvažiuoja, tad greičiausiai jie nėra gyventojai“, – kalbėjo N. Cicilionis.

Pasak N. Cicilionio, būtų labai blogai, jei, prisižiūrėję rusiškų klipų internete, linksmindamiesi tuo užsiimtų paprasti studentai.

Vilniaus universiteto Matematikos ir informatikos fakulteto Studentų atstovybėje DELFI patikino, kad tradicijų tarp bendrabučių keliauti lynais fakultete nėra ir apie internete patalpintas linksmybes jiems nėra žinoma. Matematikos ir informatikos studentai turi kitokią tradiciją – per studentų šventę nuo aukšto pastato, pavyzdžiui, bendrabučio, nuleidžia ugnį.