Šiemet nuspręsta šį projektą įgyvendinti Klaipėdos mieste ir išrinkti geriausius Klaipėdos moksleivius.


Mokiniai varžosi dėl šių nominacijų: „BRAVO sportiškiausi“, „BRAVO talentai“, „BRAVO stilingiausi“, „BRAVO moksliukai“, „BRAVO pokštas“, „BRAVO velniukai“, „BRAVO ledinukai“. Taip pat bus apdovanoti ir „BRAVO mokytojai“.


Iš viso buvo apkeliauta 19 Klaipėdos mokyklų, kuriose mokosi 9-12 klasių mokiniai. Buvo tokių mokyklų, kurios iškart atsisakė dalyvauti projekte, nenurodydamos konkrečių argumentų.


Sutiko dalyvauti projekte 15 mokyklų.


Pirmajame etape mokyklos turėjo surengti kokią nors akciją Klaipėdos miesto centre tam, kad Klaipėdos miesto gyventojai pamatytų kokia mokykla ką daro.


Po pirmojo etapo komisija atrinko 7 mokyklas, kurios pateko į finalinę projekto dalį: Ąžuolyno gimnazija, Vytauto Didžiojo gimnazija, Aitvaro gimnazija, Žaliakalnio gimnazija, Vėtrungės gimnazija, St.Šimkaus konservatorija, E. Balsio menų gimnazija.


Šiose mokyklose buvo vykdomas balsavimas – mokiniai surašė, jų nuomone, geriausius kandidatus į minėtąsias nominacijas. Kiekvienoje iš šių nominacijų laimėtoją išrinks speciali komisija.


Tuo tarpu DELFI skaitytojus kviečiame iki šio penktadienio 13.00 val. balsuoti ir išrinkti patį populiariausią Klaipėdos moksleivį iš visų pačių moksleivių deleguotų kandidatų. Iš vieno IP galima balsuoti ne daugiau kaip 20 kartų.


DELFI skaitytojų populiariausiu Klaipėdos moksleiviu išrinktas nominantas bus apdovanotas specialiu DELFI prizu „BRAVO mokinių“ renginio metu šį penktadienį Švyturio menų doke.