Eismo įvykio metu avariją sukėlęs vairuotojas žuvo, o 42 metų „VW Jetta“ vairuotojas bei kartu važiavusi 42 metų keleivė dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Anot Mažeikių r. policijos komisariato pareigūnų, avarija įvyko visiškai tiesiame kelyje. Kitų automobilių, dėl kurių vairuotojai reikėtų manevruoti ir išlėkti į priešpriešinę eismo juostą, taip pat nebuvo. Todėl neatmetama versija, kad vairuotojui galėjo sutrikti sveikata. Kada vairuotojas mirė – prieš eismo įvyko ar jo metu, aiškinasi teismo ekspertizės medikai.

Tą pačią dieną keistas eismo įvykis, kuris taip pat baigėsi tragiškai, įvyko ir Anykščių rajone. Apie 9 val. 10 min. kelio Kaunas – Zarasai – Daugpilis 117-ajame kilometre automobilis „MAZ 54329-020“, vairuojamas 55 Baltarusijos piliečio, važiuodamas per tiltą, kliudė apsauginį atitvarą ir nuvažiavo nuo kelio.

Eismo įvykio metu žuvo vairuotojas. Priežastys, kodėl vairuotojas nesuvaldė krovininio automobilio, gali būti įvairios. Paprastai tokiais atvejais pareigūnai neatmeta versijos, kad pervargęs vairuotojas prie vairo tiesiog užmigo.