Avarija Šeimyniškių g. įvyko 16 val. Sunkvežimis rėžėsi į lengvojo automobilio „KIA“ šoną. Per eismo nelaimę nukentėjo moteris.

Vilniaus apskrities policijos duomenimis, nukentėjusioji sąmonės neprarado. Ji nuvežta į ligoninę. Pirminiais duomenis, nukentėjusioji laukiasi kūdikio, todėl nuvežta apžiūrėti išsamiau.

Avarija įvyko vakarinio piko metu. Susidūrusios mašinos užtvėrė vieną eismo juostą. Šeimyniškių gatvėje susidarė didelė transporto spūstis.

Penktadienio vakarą sostinėje įvyko dar kelios avarijos. 17 val. 37 min. Savanorių pr. gale žmogus iš pravažiuojančio automobilio pastebėjo į griovį nuvažiavusią mašiną. Jos durys praviros, matyti išsiskleidusios oro pagalvės, bet neaišku, ar viduje yra žmonių. Į įvykio vietą išvyko policijos pareigūnai.

Girtas vairuotojas

Dar viena panaši avarija įvyko Vilniaus r., netoli Maišiagalos. Kelyje Maišiaga–Nemenčinė tarp 25 ir 29 km pastebėtas apvirtęs automobilis. Jo vairuotojui sužalota galva. Vyras sąmonės neprarado ir pats išlipo iš mašinos. Į avarijos vietą išvyko medikai ir policija.

Atvykus pareigūnams paaiškėjo, kad vairuotojas girtutėlis. Vyras įpūtė 2, 71 prom. , tai yra sunkus girtumas.

Tapote įvykio liudytojais ar norite pranešti naujieną? Kviečiame rašyti ir siųsti vaizdo medžiagą el. paštu pilieciai@delfi.lt