Labai susijaudinęs ir sutrikęs vairuotojas net nepaskambino pagalbos telefonu. Tačiau iškart po avarijos pro šalį važiavo greitosios pagalbos automobilis. Medikai sustojo, apžiūrėjo nukentėjusį dviratininką ir išvežė jį į ligoninę.

Papildyta: vėliau policijos pareigūnai buvo informuoti, kad po avarijos į ligoninę atvežtas Š. S., (gimęs 1988 m.), kuriam nustatytas diafragmos plyšimas. Vyras paguldytas į reanimacijos skyrių.

Tuo metu pro šalį važiavo ir policijos patruliai. Jie irgi sustojo.

P. Dimša DELFI sakė nė nepastebėjęs, iš kur atsirado dviratininkas. Vairuotojas sakė net nespėjęs suprasti, kuria automobilio dalimi jį kliudė.

Šio eismo įvykio vietoje esantis apšvietimo stulpas pasviręs, ant žemės nukritęs žibintas. Pareigūnai aiškinasi, ar į stulpą kažkas trenkėsi anksčiau, ar šis apgadintas šios avarijos metu. Automobilis neapdaužytas.

Smarkiai susijaudinęs aktorius įvykio vietoje ėmė skųstis širdies skausmu, jam buvo iškviesta greitoji pagalba. Dar vienas medikų ekipažas suskubo į pagalbą iki atvyko iškviesti kolegos, jie įvykio vietoje apžiūrėjo aktorių, netrukus pagal iškvietimą atvykusi greitoji pratęsė apžiūrą ir nuramino artimuosius, kad taip nutiko dėl stipraus susijaudinimo, nors jo širdžiai plakti padeda stimuliatorius, P. Dimšos sveikatos būklė nėra kritinė. Vyras nuvežtas į Santariškių ligoninę.

P. Dimša - daugelio televizijos filmų režisierius ir aktorius, vaidino populiariuose televizijos serialuose „Giminės“, „Dapkai ir Butkai“.