Tauriaisiais metalais prekiaujanti įmonė „Florinus“ apie nepavykusį plėšimą paskelbė patys.

Informuojama, kad vidury dienos Vilniuje ginkluotas asmuo įėjo į vieną iš salonų ir galimai bandė jį apiplėšti. „Esame nusivylę policijos tarnybų neveiksmingumu, kurie neatvyko į vietą, nepaklausė darbuotojų ir net ne peržiūrėjo vaizdo įrašų“, – pranešė įmonės atstovė.

Anot įmonės „Florinus“, policijai buvo pranešta du kartus, o ji net neatvažiavo.

„Mes esame pačiame Vilniaus centre, galima sakyti, iki Gedimino pilies pėsčiomis kelios minutės laiko, o dar Lietuva ruošiasi NATO viršūnių susitikimui Vilniuje, kuris vyks vos už dviejų mėnesių. Reakcijos iš policijos 0.

Ačiū Dievui, pas mus kiekvieną dieną gyvai dirba ginkluota apsauga (iš įvairių jėgos struktūrų ir buvusių pareigūnų), galėjo įvykti susišaudymas, žmogų nušauti 2023 metais miesto centre“, – skelbiama įmonės „Florinus“ feisbuke.

Policija atvyko, bet neužėjo

Socialiniame tinkle „Facebook“ Policijos departamento komunikacijos atstovas Ramūnas Matonis pakomentavo, kad pareigūnai buvo atvykę.

„Patikrinome – policija atvyko per 14 minučių, aplinkinėse gatvėse bandė ieškoti įtariamojo.

Problema – kad neužėjo į parduotuvę.

Bet tyrimas pradėtas“, – feisbuke rašė R. Matonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją