Pranešimas apie tragišką avariją buvo gautas sekmadienį 21.45 val. skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112.

Teigiama, kad Ukmergės rajone, Šešuolių seniūnijoje esančiame Liaušių kaime, nuo kelio nuvažiavo ir apvirto „Peugeot“ markės automobilis.

Specialiosioms tarnyboms buvo pranešta, kad yra prispaustas žmogus.

Eismo įvykio metu žuvo vyriškis, nukentėjo 4 suaugę ir vienas vaikas.

Įkalintas automobilyje

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad gelbėtojams teko iš automobilio vaduoti prispaustą ir stipriai sužalotą vyriškį.

Pranešama, kad iš transporto priemonės ištrauktas vyras buvo skubiai perduotas medikams, tačiau jie padėti jau nebegalėjo. Vyriškiui buvo konstatuota mirtis.

Anot gelbėtojų daugiau prispaustų žmonių automobilyje nebuvo.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Papildyta: Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Peugeot“ vairuotojas (g. 1990 m.). Sužaloti kartu važiavę moteris (g. 1982 m.), vyras (g. 1974 m.), vyras (g. 1981 m.), moteris (g. 1972 m.) ir mergaitė (g. 2014 m.), kurie dėl įvairių kūno sužalojimų pristatyti ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją