Viena akimirka ir jaunos merginos gyvybė užgeso per kraupią avariją.

Gegužės 30-osios vakarą R. Kazlauskaitė su močiute važiavo iš kapinių. Mergina vairavo „Mercedes-Benz“, kai pakeliui namo į jos automobilį rėžėsi už grotų jau turėjusio sėdėti V. Lelešiaus „Mercedes-Benz A 190“ .

Į nelaimės vietą atskubėjo Rūtos artimieji. Jos mama dar matė, kaip sumaitotoje mašinoje likusi įkalinta abiturientė kvėpavo. Tačiau vos perkėlus ją į medikų automobilį, merginos gyvybė užgeso.

Kas kaltas dėl kraupios avarijos? Visų akys nukrypo į du Prienų pareigūnus, kuriuos sugebėjo apmulkinti V. Lelešius.

Dukters netekusiai šeimai atsakymo, kodėl Prienų pareigūnai paleido nuteistą sukčių, dar teks palaukti.

Tyrimą dėl pareigūnų veiksmų dar gegužės 31 d. pradėjusi Alytaus apskrities policija sulaukė žinios, kad vieną Prienų pareigūną staiga pakirto liga, tad tyrimą teko stabdyti. Daugiau nei 20 metų policijoje tarnavęs pareigūnas nurodė, kad dėl ligos jis turi išduotą nedarbingumo lapelį  nuo birželio 10 iki 21 dienos. Ar jis bus pratęstas, paaiškės iš karto po Joninių.

Dar sausio mėnesį V. Lelešių Lietuvos Aukščiausiasis teismas pasiuntė už grotų. Vyras nuteistas už tai, kad turtingo Prienų verslininko dukrai apsuko galvą ir įtikino jam atiduoti 85 tūkst. litų, žadėdamas, kad grąžindamas skolą dar pridės iki 100 tūkstančių litų priedo.

Kovo 18 d. Kazlų Rūdos lovelasas sugebėjo apmulkinti du Prienų pareigūnus. Kodėl jis tą dieną buvo nuvežtas į Kazlų Rūdą, tyrimą dėl pareigūnų veiksmų pradėjusi Alytaus apskrities policija nuo komentarų susilaikė. Vyras buvo pavežtas iki namų, nes pasakė, kad jam būtina pasiimti vaistus.

Sukčius spruko būdamas su antrankiais, DELFI žiniomis, jis pabėgo ir savo namų.