Kaip informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, pranešimas apie gaisrą buvo gautas gegužės 9 d. apie 15 val. 45 min.

Tarnybos buvo informuotos, kad Šakių r., Siaustuvėlių k., atvira liepsna dega mūrinis namas, vienas vaikas išneštas, vienas liko viduje.

Atvykus ugniagesiams ūkinis pastatas (6,5x4,5 m dydžio, mūrinis, 2 aukštų, su palėpe, tarp pirmo ir antro aukšto perdanga gelžbetoninė, tarp antro aukšto ir palėpės perdanga medinė, stogas dengtas šiferiu, antrame aukšte įrengtos gyvenamosios patalpos) degė atvira liepsna, stogas buvo nudegęs.

Nudegė stogas ir medinė perdanga, išdegė antrame aukšte esančios gyvenamosios patalpos su namų apyvokos daiktais.

Rastas mergytės kūnas

Vykdant perkasimo darbus 16.52 val. aptiktas apdegęs kūdikio kūnas (gim. 2023 m.).

Berniukas (gim. 2022 m.) iš gaisro išneštas iki ugniagesių atvykimo, kartu su jį lydinčia motina išvežti į gydymo įstaigą.

Išsaugoti du prie ūkinio pastato priblokuoti mediniai priestatai, taip pat už 3 metrų nuo gaisravietės esantis garažas ir už 5 metrų esantis ūkinis pastatas.

Ar buvo įrengtas dūmų detektorius, nustatyti neįmanoma.

Berniukas apdegė kūną

Policijos departamentas informavo, kad gaisras kilo ūkiniame pastate, antrame aukšte, kuriame buvo įrengtos gyvenamos patalpos.

Nelaimės metu buvo sužalotas berniukas (gim. 2022 m.), kuris dėl apdegimo paguldytas į Šakių ligoninę. Gaisro priežastis nustatinėjama.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją