Pareigūnų akiratin dėl galimo disponavimo narkotinėmis medžiagomis pakliuvę asmenys, Akmenėje ir Ventoje sulaikyti po įvykusio, kaip įtariama, narkotikų pardavimo sandorio. Pas vieną iš sulaikytųjų rasti du paketėliai augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama, kanapėmis. Pas kitą narkotikų platinimu įtariamą asmenį rastas ir paimtas polietileninis maišelis, su maždaug 100 gramų kanapių. Pas pilietį taip pat aptiktos ir elektroninės svarstyklės bei jau paruoštos narkotikų dozės, praneša Telšių apskrities policija.

Pas įtariamąjį narkotikų platintoją atliktų kratų metu pareigūnams talkino ir tarnybinis šuo Attilas. Namuose rasta ir paimta dar apie 14 gramų platinti paruoštų kanapių bei 365 neteisėtai laikomi įvairaus kalibro šaudmenys, kontrabandinės cigaretės.

Vienas iš narkotikų platinimu įtariamų asmenų, sulaikymo metu pasipriešino ir neteisėtais savo veiksmais sužalojo pareigūną. Šiam asmeniui gresia baudžiamoji atsakomybė ne tik dėl neteisėto narkotikų platinimo, bet ir dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui bei neteisėto disponavimo šaudmenimis.

Vienas iš įtariamųjų suimtas, kitiems paskirtos kitos kardomosios priemonės.