Vilniaus policija po 7 val. ryto gavo pranešimą apie didelę avariją Minsko plente.

Pirminiais duomenimis, važiuojant nuo Liepkalnio g. Nemėžio link, ties Terminalo g., automobilis BMW trenkėsi į vilkiką ir „VW Caddy“.

VW vairuotojo teigimu, jis važiavo antra eismo juosta ir veidrodėlyje pamatė iš galo greitai artėjantį BMW. VW vairuotojas dar padidino greitį, bet BMW nutarė lenkti jį pirmąja eismo juosta.

Vos pradėjęs manevrą, BMW rėžėsi į kelkraštyje stovinčio vilkiko galą, paskui trenkėsi į „VW Caddy“. Šio vairuotojas pasakojo, kad nuo smūgio į sunkvežimio priekabos galą, BMW buvo nuplėštas stogas.

BMW vairuotojas per stebuklą nenukentėjo. Jis teigė, kad iš darbo važiuoja vežti į darželį vaikų. Vyras nenorėjo kviesti policijos ir tikino, kad tuoj patrauks mašiną nuo kelio, nors iš šios tebuvo likusi metalo krūva.

Pranešėjo teigimu, avarijos kaltininkas atrodė girtas, nes nerišliai kalbėjo, nuo jo sklido alkoholio kvapas.

Įtarimai pasitvirtino – BMW vairuotojui nustatytas vidutinis girtumas. Pirmu bandymu alkoholio matuoklis parodė daugiau nei 2 prom., antru – 1,86 prom. Už tokį girtumą gresia baudžiamoji atsakomybė.

BMW vairuotojas dėl avarijos kaltino vilkiko vairuotoją. Dėl avarijos kelias valandas važiuojantys iš Vilniaus Nemėžio link strigo transporto spūstyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją