Ryte, Drujos g., kelių policija surengė reidą, kuris prasidėjo vangiai. Vairuotojai buvo blaivūs, tačiau apie 9 val. sustabdytas „Mercedes“ vairuotojas sukėlė įtarimų esant išgėrus. Tikrinant dokumentus išsiaiškinta, kad asmuo yra Ukrainos pilietis (gim. 1988 m.).

Policijos pareigūno paprašytas pūsti į alkoholio matuoklį, vyriškis labai susijaudino. Šiam tik iš trečio karto pavyko teisingai tai padaryti. Ukrainiečiui nustatytas lengvas girtumas (0.52 prom.). Vyras ne veltui jaudinosi, dabar jam gresia bauda nuo 300 eurų ir teisės vairuoti atėmimas vieneriems metams.

Po kiek laiko buvo sustabdytas „Volkswagen“ automobilis, kurį vairavo jaunas vaikinas. Patikrinus dokumentus paaiškėjo, kad automobilio priekiniai šoniniai langai per tamsūs. Jų pralaidumas turi būti mažiausiai 70%, tačiau jaunuolio vairuojamo automobilio langai buvo 51%.

Atsiprašęs vaikinas paaiškino, kad skubiai veža merginą į stotį. Pažadėjo grįžti. Po kelių minučių asmuo prisistatė į vietą.

Tikrinant dokumentus paaiškėjo, kad automobilio techninis apžiūra negalioja jau savaitę. Vairuotojas blaivas.

Policijos pareigūnams taip pat įkliuvo BMW vairuotojas. Pasirodo mašina buvo išregistruota. Jaunam vaikinui teks susimokėti baudą.