Antradienį po pietų Kauno oro uoste pasieniečiai patikrino reisu į Burgasą (Bulgarija) skrendančių keleivių asmens dokumentus. Kontrolės metu VSAT pareigūnai nustatė, kad vieno jų, Panevėžyje gyvenančio 21-erių vyro paiešką šiemet rugpjūčio pradžioje paskelbė šio miesto policija. Panevėžietis įtariamas padaręs nusikaltimą.

Pasieniečiai jį sulaikė ir pristatė į tarnybines patalpas. Tą pačią dieną ieškomasis buvo perduotas policijai. Poilsį Burgase, Juodosios jūros uostamiestyje, kuris žinomas savo purvo vonių kompleksu, panevėžiečiui kuriam laikui teks pamiršti.

Šiemet iki rugsėjo 6 d. VSAT pareigūnai jau sulaikė 811 asmenų, kurių dėl įvairių nusikaltimų ar pažeidimų ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos institucijos. Didžioji jų dalis, 640, pasieniečiams įkliuvo Lietuvos oro uostuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją