Penktadienio rytą jis sukėlęs avariją iš jos pabėgo. Pavakare kelių policijos pareigūnai 1991 m. gimusį bėglį surado ir telefonu pasiūlė atvažiuoti iki Klaipėdos kelių policijos biuro, tačiau jaunuolis važiuodamas į policiją pateko į dar vieną avariją, po kurios mašinos neberemontuojamos, o vienas incidento dalyvis - 7 mėnesių kūdikis atsidūrė reanimacijos skyriuje.

Dar rytą, apie 9 val., Klaipėdoje, prie Jūrinininkų ligoninės, Andrejus A., vairuodamas mamai priklausantį automobilį „Mercedes Benz ML 350“, važiavo atbulas ir atsimušė į stovintį automobilį „Toyota Corolla“. Andrejus išlipęs iš mašinos ir apžiūrėjęs įbrėžimus ant kitos mašinos bamperio, juos įvertino kaip menkaverčius, tad kiek palaukęs sėdo į visureigį ir išvažiavo.

Visą situaciją matė prie ligoninės su mašina atvykęs vilnietis Vaidas P. Jis užsirašė valstybinius bėglio automobilio numerius ir už „Toyotos“ valytuvų užkišęs raštelį su savo telefono numeriu išvažiavo atgal į sostinę.

Apie 17 val., po darbo, prie savo automobilio „Toyota“ priėjusi gydytoja Neringa, rado vilniečio Vaido raštelį, kad jos stovintis automobilis pateko į avariją. Toliau įsikišo policija ir pradėjusi paieškas netrukus nustatė, kam priklauso iš avarijos dingęs visureigis, ir kas jį vairavo. Mašina buvo rasta prie vairuotojo mamos namų Šilutės pl.,o pats vairuotojas kažkur išvykęs. 

Telefonu vairuotojui Andrejui A., buvo pasiūlyta atvažiuoti į kelių policiją ir paaiškinti rytinės avarijos aplinkybes. Jis sėdo į tėvui priklausantį automobilį „Honda/Insight“ ir išvyko į kelių policiją, tačiau Liepų gt. ir Šiaurės prospekto sankryžoje jis pateko į avariją.

Andrejaus važiavusio tiesiai nepraleido kairėn sukusio automobilio „Peugeot 406“ vairuotoja Austėja V., gim. 1990 m.

Po susidūrimo moters vairuojamas automobilis vos neįskrido į degalinės teritoriją. Mašina važiavo dvi draugės su kūdikiais, tačiau rimtesnės priežiūros prireikė tik 7 mėnesių vairuotojos sūnui Teodorui. Berniukas išvežtas į reanimacijos skyrių stebėjimui.

Šios avarijos tyrimas dar vyksta, o už rytinę avariją Andrejui A., surašytas administracinių teisių pažeidimo protokolas. Jam gresia bauda nuo 3000 iki 5000 litų, taip pat atimant vairuotojo pažymėjimą nuo 3 iki 5 metų. Sprendimą priims Klaipėdos apylinkės teismas.