Panevėžio apskrities policija informuoja, kad abiejų jaunuolių tapatybės nustatytos. Penktadienį vienam jų pateikti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas dėl kovo 2 dienos pavakarę Skaistakalnio parke įvykusio incidento. Praeiviai pastebėjo, kad stebint kitiems jaunuoliams, mušasi du vaikinai. Žmonės nufilmavo įvykį ir pranešė policijai.

Supratę, kad tuoj atvyks pareigūnai, muštynių dalyviai ir žiūrovai pasišalino. Pasinaudoję praeivių nufilmuotu vaizdo įrašu, policijos pareigūnai nustatė abu muštynių dalyvius. Abu jie – 16-mečiai Panevėžio moksleiviai.

Pasak ikiteisminiam tyrimui vadovaujančios Panevėžio apylinkės prokuratūros prokurorės Kristinos Ulienės, parke nepilnamečiai vienas kito atžvilgiu smurtavo, nes anksčiau tarp jų buvo kilęs konfliktas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją