Šalia stoties prie merginos sustojęs vyras susitarė dėl paslaugų ir nusivežė ją atokiau nuo stoties, į Liepkalnio gatvės apylinkes, netoli stadiono. Ten merginos paslaugų užsimanė ir jas pirkusio vyro draugai, kurie bičiulio laukė atvažiuojant su prostitute. Merginai teko darbuotis ir automobilyje, ir šalia jo.

Jos paslaugomis pasinaudoję vyrai ne visi buvo mokūs. Tik vienas sąžiningai sumokėjo už maloniai praleistą laiką. Kiti trys nusprendė papildomai nebemokėti, tad mergina tą pačią naktį, apie 1.20 val., kreipėsi į policiją ir parašė pareiškimą, kad buvo išžaginta. Bent jau tokią versiją aiškinasi tyrėjai.

Ikiteisminį tyrimą kuruojantis Vilniaus apygardos prokuroras vienam linksmybių dalyviui skyrė rašytinį pasižadėjimą neišvykti. Dėl kitų dviejų suėmimo buvo nuspręsta kreiptis į teismą.

Į Vilniaus miesto 2 apylinkės teismą atvestas pirmas vyras ne itin nudžiugo sulaukęs dėmesio. Prokuratūros duomenimis, 25 metų J. jau teistas anksčiau, o šiuo metu yra pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo ir dokumentų klastojimo.

Antras įtariamasis 38 metų P., prokurorų žiniomis, anksčiau teistas nužudymo byloje.  
Prostitutės išžaginimu įtariamas vilnietis

Prokuroras prašė įtariamuosius už grotų laikyti mėnesį, kol išsiaiškins visas įvykio aplinkybes. Teismas nusprendė abiem įtariamiesiems skirti 20-ties dienų suėmimą.

Ikiteisminis tyrimas pradėtas dėl išžaginimo bendrininkų grupėje. Už šį nusikaltimą baudžiama laisvės atėmimu iki 10 metų.