Vaikinas gruodžio 15 d., apie 11.30 val., išėjo iš namų Kalvarijų g. Vėliau, tikrinant sostinės centre esančių vaizdo kamerų įrašus, nustatyta, kad paskutinį kartą jis užfiksuotas tos pačios dienos vakarą, apie 19 val., Gedimino pr. 9 esančiame prekybos centre. Čia jaunuolis nusipirko sąsiuvinį ir muilo.

Šeštadienį sunerimę artimieji kreipėsi į policiją. Kaip pasakojo dingusio vaikino mama, šeštadienį dieną jo telefonas dar veikė, paskui buvo išjungtas. Pasak artimųjų, paskutinė užfiksuota telefono buvimo vieta - Vilniaus universiteto bendrabutis Didlaukio g. Tačiau bendrabučio darbuotojai teigia čia jauno vyro nematę.

Policijos pareigūnai nekomentuoja, kaip vyksta paieška. Jie tik patvirtino, kad vaikinas aktyviai ieškomas.

Nerimo ir nežinios slegiami artimieji netgi kreipėsi pas ekstrasensus. Šie teigia, kad vaikinas gyvas, tačiau „šios dienos kritinės“.

Dingęs vyras yra apie 185-190 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, rudų tiesių, žemiau ausų, plaukų, pailgo veido. Matas buvo apsirengęs ruda pusilge medžiagine striuke, tamsiais džinsais, avėjo tamsiais batais šviesiu padu, su savimi turėjo juodą kuprinę bei mobiliojo ryšio telefoną. Turint informacijos apie dingusįjį, prašome pranešti Vilniaus policijai tel. (8 5) 2716007 arba Bendrajam pagalbos centrui 112.