Liepos 5 d., 3.49 val., policijai pranešta, kad Panevėžyje, Parko g., yra sužalota mergina. Dėl minėto įvykio į Panevėžio apskr. VPK buvo pristatyta grupė asmenų, kurie galėjo matyti ir paliudyti apie padarytą nusikalstamą veiką.

Vienas iš pristatytų asmenų, ne tarnybos metu neuniformuotas neblaivus (1,58 prom.) 22 metų Karaliaus Mindaugo Husarų bataliono Sunkiosios ginkluotės kuopos I minosvaidžių būrio valdymo grupės paramedikas M. P. pradėjo triukšmauti, šūkauti, vaikščioti po kabinetus bei elgėsi įžūliai ir agresyviai.

Dėl tokių savo veiksmų jis buvo patalpintas į laikymo sulaikymo kamerą, kurioje toliau triukšmavo, rankomis ir kojomis daužė duris bei išdaužė durų stebėjimo angos stikliuką.

Vyras, surašius administracinio teisės pažeidimo protokolą, paleistas.

Tą pačią dieną, apie 7.15 val., Ignalinoje, Sporto g., sustabdytas motociklas „Yamaha XT600“, kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas neturėdamas teisės vairuoti neblaivus (0,81 prom.) 22 metų Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino štabo bataliono Garbės sargybos kuopos kulkosvaidininko padėjėjas jaunesnysis eilinis V. K.